Cégünk jelenleg aktív alvállalkozója a Japánban ismert vállalatnak. Magyarországi laboratóriumában mesterséges intelligencia algoritmusok és innovatív technológiák fejlesztése mellett végtermékeket is készítenek. Cégünk az innovatív technológiák fejlesztésében segít olyan projektekben mint a mozgásdetekció, beszédfelismerés, beszélő azonosítás, autók forgalmi rendszámának számítógépes detektálása és olvasása, emberi arc detektálása és felismerése, ipari eszközök amortizációjának predikciója zaj analízissel.

Magas rendelkezésre állású informatikai rendszer üzemeltetése tőzsdei kereskedésekhez.

Biológiai kutató műszerek fejlesztése. Képalkotó mikroszkópia, videófelvételek. Lézeres 3D mikroszkópia. Sejtválogató.

Szoftver fejlesztetése, mely a különböző stresszanyagok vizsgálatához használt mikrotitrátor teszt gyors adatbevitelét teszi lehetővé. A tesztet 96-lyukú mikrotitrátor lemezen végeztük. Feladatunk olyan képfeldolgozási feladatok megoldása, melyek lehetővé teszik egy egyszerű szkenner segítségével a gyors adatbeolvasást.

Rangos, nemzetközileg elismert tudományos intézmény. 2001 és 2003 között cégünk üzemeltette a teljes informatikai rendszerét. A munka a rendszeradminisztráció (e-mail-, webszerverek üzemeltetése, tűzfalak, hálózatok installálása) mellett aktív szoftveres fejlesztéseket igényelt.

Cégünk a 2001-2002 időszakban rendszeradminisztrátori feladatokat látott el.